Afbeelding
Erik-Jan Berends

AlphaComp gaat verhuizen

Partnerbijdrages

Automatiseringszaak AlphaComp gaat verhuizen in de Assendorperstraat van nummer 250 naar 67. Dit is voor eigenaar Rodney Francisca aanleiding voor een grote verhuizings-uitverkoop met kortingen tot 50 procent.

De uitverkoop begint op 11 december. Op 28 december hoopt hij zijn nieuwe winkel te openen. “Zo blijven, was geen optie”, motiveert hij zijn besluit om te verhuizen. “Ik kom hier echt ruimte tekort. De nieuwe winkel is 105 vierkante meter groot en daar kan ik mijn waren veel beter presenteren. De werkplaats blijft achterin de winkel, zodat klanten kunnen zien wat er gebeurt. Ik wil transparant blijven. Verder wil ik het assortiment uitbreiden met telefonie.”

Het aanbod en de service blijven op het nieuwe adres verder gelijk. Francisca opende AlphaComp in juni 2008 aan de Assendorperstraat. Hij werkt met zijn collega’s voor particulieren, maar vooral ook voor de klein-zakelijke markt als MKB’ers en ZZP’ers. “De winkel is voor iedereen toegankelijk. Klanten kunnen hier onder meer terecht voor laptops, tablets, printers en headsets. Ook heb ik een groot aantal accessoires als USB-sticks en kabels. Voor de klein-zakelijke markt bezitten we veel kennis en leveren we een goede service voor onder meer software en cloudproducten. Zo kunnen we onder meer een Office-pakket voor drie maanden aanbieden.”

Service-contracten heeft AlphaComp zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Francisca: “Met name ZZP’ers waarderen onze service, omdat ze hun apparatuur vaak dezelfde dag weer terug hebben.”

AlphaComp

Assendorperstraat 250

8012 CH Zwolle

(038) 711 40 32

www.alphacomp.nl