Afbeelding
Erik-Jan Berends

Win een VIP-behandeling naar My Fair Lady

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Opgehaald en weer thuisgebracht worden in een luxe BMW. Wie wil dat nou niet? Zwolse Theaters en BMW-dealer Dusseldorp bieden een VIP-kerstarrangement aan drie winnaars van een Facebookactie voor de musical My Fair Lady.

De BMW-dealer stelt drie auto’s voor deze speciale gelegenheid beschikbaar. Wie één van de drie arrangementen wil winnen, moet op Facebook het juiste antwoord geven op de vraag: Wie speelde als eerste in Nederland in 1960 Eliza Doolittle? De winnaars mogen twee personen blij maken met een geheel verzorgd arrangement voor twee. Ze worden om 17.15 uur opgehaald door een auto met privéchauffeur, dan naar Theater De Spiegel gebracht, daar krijgen ze een driegangendiner bij Koperen Kees en daarna mogen ze om 20.00 uur naar de voorstelling My Fair Lady. Na afloop worden ze om 22.40 uur weer thuisgebracht.

Het is ongeveer een jaar geleden dat het contact tussen Zwolse Theaters en de BMW-dealer werden gelegd. “Erg leuk, dit is eens wat anders dan de geijkte sponsoring”, volgens vestigingsdirecteur Maarten Veer. “Het geeft een beetje weer hoe wij als bedrijf in het leven staan. Niet alleen met sportsponsoring, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied. Dat past beter bij mij. Zo waren we dit jaar ook hoofdsponsor van de Blauwvingerrally, dé rit met exclusieve sportauto’s met zieke kinderen.” De actie met Zwolse Theaters is volgens Veer een eerste aanzet. “We willen heel graag meer één-tweetjes gaan maken.”

Kans maken op het VIP-arrangement? Bezoek de Facebookpagina van Zwolse Theaters.