Afbeelding

Familiebedrijf Aldura al 85 jaar toonaangevend tegen de zon

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE – Aldura Zonwering & Raamdecoratie opent zaterdag 16 december haar gloednieuwe Luxaflex Indoor Galleryshop voor het publiek. Van 09.00 tot 16.00 kunnen belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje bijgepraat worden over de nieuwste trends op het gebied van Luxaflex raambekleding. Tevens vindt de feestelijke aftrap plaats van het 85-jarig jubileum van deze Zwolse ondernemer.

Aldura staat alom bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit. Dit is dan ook terug te zien in de nieuwe Galleryshop. “Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten eerst zien en uitproberen wat ze kopen. Op die manier kan een aankoop niet tegenvallen”, zegt directeur Jacco van Keulen, die bijzonder in zijn nopjes is met de nieuwe shop. “We hebben als team een topprestatie neergezet door deze mooie shop te realiseren. Neem bijvoorbeeld de balie die is ontworpen en gefabriceerd door één van onze monteurs.” De nieuwe Galleryshop wordt geopend door Giny Hovestad (92). Zij was was 85 jaar geleden nauw betrokken bij de oprichting van het familiebedrijf. “Mijn vader is het bedrijf in 1932 gestart”, vertelt een trotse mevrouw Hovestad, die het stokjezelf in 1956 met haar man over heeft genomen. “Wij hebben het altijd fantastisch gevonden om voor de Zwolse samenleving klaar te staan.” Wie op zoek is naar nieuwe raambekleding moet zeker een kijkje nemen in de nieuwe Galleryshop. Van simpele rolgordijnen en jaloezieën tot exclusieve Powerview Duette Shades alles is te zien en te beleven. “Daarnaast krijgen onze klanten een deskundig advies van één van onze gediplomeerde verkoopmedewerkers”, legt Van Keulen uit. “Op die manier worden mensen ondersteund bij hun aankoopproces, omdat we zien dat het soms best lastig is om iets visueel te krijgen.”
Naast binnenzonwering kent Aldura ook een Luxaflex Outdoor Galleryshop. In dit tweede gedeelte van de showroom is van alles te zien wat te maken heeft met buitenzonwering. Te denken valt aan knikarmschermen, markiezen, rolluiken, windvaste screens en buitenjaloezieën. “Ook op het gebied van zonwering delen we graag onze expertise met de klant. Mensen zijn er niet altijd van doordrongen wat er bij de aanschaf van een goede en met name functionele zonwering komt kijken.”

Aldura Zonwering & Raamdecoratie
Faradaystraat 5 8013 PH Zwolle
www.aldura.nl

Afbeelding