Afbeelding

Interieurwereld van de Belt geeft iedere woning een compleet nieuwe ‘look’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie toe is aan een nieuw interieur, doet er goed aan te gaan kijken bij Interieurwereld van de Belt in Rogat-Meppel. Op verrassend korte afstand van Zwolle gaat er een wereld voor interieurliefhebbers open.

Klanten kunnen voor een heel breed scala aan meubelen, woonaccessoires, vloeren, raambekleding en bedden bij Interieurwereld van de Belt terecht. “We bieden de mooiste merken en formules in één winkel”, vertelt Alet van de Belt. Zo hebben we de formules Pronto Wonen aantrekkelijk geprijsd en veel uit voorraad leverbaar. Henders & Hazel heeft eigenzinnige unieke meubelen voor een betaalbare prijs. Afgelopen jaar zijn XOOON betaalbaar design en de stoere huiscollectie van VT-wonen toegevoegd. Daarnaast bieden we designmerken als Leolux, Rolf Benz, Pode, Hülsta, Auping en Bert Plantagie.

Reden voor Zwollenaren om naar Rogat te rijden zijn: de brede keuze in wonen & slapen en het advies van de interieurspecialisten. Zij weten met moodboards, stalen en een 3D-tekenprogramma een visualisatie te maken van iedere ruimte. Wie een leuk woonprogramma van Pronto Wonen heeft gezien en dit wil combineren met een bankstel van Leolux, het is allemaal mogelijk. Klanten kunnen bij Interieurwereld terecht voor een nieuwe bank, maar ook voor een heel nieuw interieur. Sterk is Interieurwereld van de Belt verder in wandkasten op maat, die de interieurspecialist ook zelf plaatst. Van de Belt: “We hebben bovendien eigen stoffeerders voor het plaatsen van vloeren en raamdecoratie in dienst en een eigen bezorg- en montagedienst. Tot slot zijn we makkelijk bereikbaar: ons pand ligt direct aan de A28, afslag De Wijk.” Klanten kunnen bij de winkel in Rogat gratis parkeren. Interieurwereld van de Belt is twee zondagen per maand geopend.

Interieurwereld van de Belt

Kosterweg 9

7949 AL Rogat-Meppel

(0522) 44 13 46

www.interieurwereld.nl