Afbeelding

‘Een Viking bed kies je met je ogen dicht’

Partnerbijdrages

‘Slapen als een échte Viking’ kan vanaf november bij Rikels Slaapexperts in Zwolle. Het familiebedrijf, opgericht in 1897, heeft het echte Scandinavische ligcomfort naar Zwolle gehaald.

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. Rikels Slaapexperts geeft dan ook met een gerust hart 25 jaar garantie op frame en veerbreuk. Met een deskundig oog voor detail heeft Rikels een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor haar klanten samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van het eigen bed. Ook is Viking al drie jaar op rij het beste beddenmerk in Zweden.

Graag nodigt Rikels Slaapexperts iedereen uit om dit fantastische ligcomfort te ervaren in de winkel. De Viking-experts staan voor klanten klaar om het juiste systeem samen te stellen. “Een Viking bed kies je met je ogen dicht.”

Rikels Slaapexperts

Woonboulevard Zwolle

Grote Voort 72 74

8041 BG Zwolle

(038) 453 45 14

www.rikels-slaapexperts.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden