Afbeelding

December feestmaand bij Floorever met volop Eindejaarsaanbiedingen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het einde van het jaar nadert en daar speelt Floorever nadrukkelijk in. In de bijzondere maand december pakt Floorever uit met tal van aanbiedingen.

Floorever biedt in de laatste maand van het jaar volop kortingen op verschillende terreinen. Zo geeft Floorever een korting van maar liefst 20 procent op tapijt. Ook is het extra aantrekkelijk om voor PVC te kiezen. Bij aanschaf van een PVC-vloer krijgen mensen een karpet cadeau. Het zijn maar een paar voorbeelden van de talloze aanbiedingen bij Floorever in de feestmaand december.

Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken kun je in de maand december bij Floorever ook nog een leuke vakantie winnen. Sluit een order in december en maakt kans op een city-trip naar Londen.

Floorever heeft enorm veel te bieden en is de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoraties. Het bedrijf heeft enorm veel te bieden op het terrein van woninginrichting. Of het nu gaat om laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering.

All-In

Floorever hanteert de unieke en zeer populaire all inclusive-formule. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen. Bij raamdecoratie is het opmeten, op maat brengen en de montage bij de prijs inbegrepen. Zo hoeven mensen geen extra geld uit te geven voor deze bijbehorende werkzaamheden.

Kom langs en laat uw overtuigen van talrijke mogelijkheden bij Floorever en profiteer van het vele voordeel in december.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Internet: www.floorever.nl