Afbeelding

Winter Dinoland opent de poorten

Partnerbijdrages

Dinoland Zwolle is tot en met 4 maart gedeeltelijk omgetoverd tot Winter Dinoland met sfeervolle verlichting, een knus kampvuur en nieuwe activiteiten.

De indrukwekkende Tyrannosaurus rex staat tijdens Winter Dinoland centraal. In de T-Rexpeditie leren bezoekers alles over hem en kan men zijn waanzinnige skelet op ware grootte bekijken. Daaromheen zijn allerlei activiteiten te doen, zoals een opgravingssite bekijken via virtual reality, een dino maken met de 3d-pen en een interactieve zandtafel. Professionele zandcarvers hebben in de Zand Expo grote zandsculpturen gemaakt. Ook kunnen bezoekers hier aan de slag met een eigen zandsculptuur en fossielen zeven. Buiten staan China Light Dino’s opgesteld. Deze dino’s zijn van binnenuit verlicht en zien er in het donker extra sfeervol uit.

In de lasergame arena is de strijd om de gevangen dino losgebarsten en kan men het tijdens een potje lasergame tegen elkaar opnemen. Naast deze activiteiten kunnen bezoekers bij Dinoland ook lekker eten. Het restaurant en de aangesloten indoor speelhal zijn tijdens Winter Dinoland langer geopend.

Zie voor meer informatie over Winter Dinoland en actuele openingstijden www.dinoland.nl/winterdinoland.