Afbeelding

Met een gerust hart in de stoel van Tandarts Over De Brug

Partnerbijdrages

Tandarts Over De Brug heeft onlangs haar deuren geopend aan de Vestingstraat 31 in Stadshagen. Een praktijk aan huis met maar één tandarts.

Maar wel eentje die alles in huis heeft wat je van een specialist mag verwachten en die graag de tijd neemt om zijn cliënten beter te leren kennen. Omgekeerd hoopt Arman Alojan die vertrouwde tandarts te worden bij wie zijn cliënten met een gerust hart in de stoel zitten. Niemand gaat voor zijn plezier naar de tandarts maar als die jou kent, weet hoe het is gesteld met je gebit en hoe hij een wat angstige cliënt kan geruststellen is dat wel zo prettig. Om die reden plant Alojan afspraken zo dat hij tijd heeft de cliënt echt te leren kennen en een behandeling op maat kan bieden. Een wachtlijst is er niet.

Een ander sterk punt van Alojan is zijn allround vakmanschap. Hij is gespecialiseerd in implantaten, kan de meeste chirurgische ingrepen (denk aan het trekken van verstandskiezen) zelf en heeft zich laten bijscholen naar de nieuwste inzichten en technieken. Dat bewijst ook zijn lidmaatschap van het Kwaliteitsregister Tandartsen.
Daarnaast kan men bij Tandarts Over De Brug terecht voor mondhygiënebehandelingen en preventie. Alojan wordt bijgestaan door een preventieassistente. Voor meer informatie zie www.tandartsoverdebrug.nl of bel met (038) 853 26 69.