Afbeelding

Nieuwe Koers Westerman Logistics

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op 23 december werd tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst, de nieuwe koers van Westerman Multimodal Logistics bekendgemaakt. Westerman presenteerde tijdens deze bijeenkomst tevens haar nieuwe huisstijl aan het personeel.

De kerstborrel van de Overijsselse transporteur stond in het teken van de feestelijke onthulling van de samenvoeging van de voorheen drie aparte entiteiten tot Westerman Multimodal Logistics. Speciaal voor de 276 medewerkers, en hun partner, werd een kerstborrel georganiseerd waar de nieuwe, groene huisstijl werd onthuld. Onder het mom ‘Welkom op de weg naar excellence’ nam CEO Johan Logtenberg de medewerkers mee in de plannen voor 2018. De nieuwe directie van het transportbedrijf heeft betrouwbaarheid en duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel staan. Tijdens de kerstbijeenkomst werden de twee nieuwe vrachtwagens, in de nieuwe huisstijl van Westerman Multimodal Logistics, gepresenteerd.

De core-business van Westerman Multimodal Logistics is gericht op het vervoer over weg, spoor, zee en binnenwateren. Het multimodale transportbedrijf voert de gehele logistieke keten in eigen beheer uit. De nieuwe directie, bestaande uit Johan Logtenberg, Albert Konter, Niels van der Vlist en Tim van der Roest, die sinds enkele maanden geïnstalleerd is, heeft onder het mom ‘het één versterkt het ander’ de verschillende entiteiten samengevoegd. “Deze kerstbijeenkomst is het moment om samen, onder dezelfde naam en huisstijl, het nieuwe jaar in te gaan,” vertelt Johan Logtenberg, CEO Westerman Multimodal Logistics.

Het in 1880 opgerichte Westerman is van oudsher specialist in distributietransport. Inmiddels is Westerman uitgegroeid tot een grote speler in het intermodale spoor-, zee- en wegvervoer. Met een wagenpark van 144 trekkende eenheden en verschillende trailers, containers en warehouses beheert het bedrijf de gehele logistieke keten. Daarbij worden milieuvriendelijke en duurzame vervoersoplossingen aangeboden.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden