Afbeelding

Swolsch Bloemenhuys verrast met 'bloemabonnement'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met het ‘Bloemabonnement’ van het Swolsch Bloemenhuys verras je jezelf dan wel een ander wekelijks of een keer in de twee weken. Je krijgt de bloemen van hoge kwaliteit thuis bezorgd in een passende leenvaas.

Eigenares Jolanda van der Snel van de bloemenzaak aan de Sellekamp 14 in Zwolle-Zuid weet hoe vervelend het kan zijn als je een mooi boeket, maar geen passende vaas hebt. Bij het ‘Bloemabonnement’ loop je dat risico niet. Je hoeft het boeket bovendien niet zelf af te snijden en op water met voeding te zetten zoals het hoort. Dat doet het Swolsch Bloemenhuys namelijk voor je. En dus krijg je elke keer een mooi verrassingsboeket met de beste bloemen waar je lang van kunt genieten.


“Het ‘Bloemabonnement’ kan bezorgd worden op elke door u gewenste dag maar ook op de donderdagavond. Een abonnement heb je bij het Swolsch Bloemenhuys al vanaf 15 euro per boeket, inclusief bezorgkosten in Zwolle.”


Van der Snel opende in 2015 haar eigen zaak aan de Sellekamp. Ze is echter al 35 jaar lang bloemist en heeft dus veel ervaring. Minimaal drie keer in de week gaat ze op pad om zelf verse bloemen in te kopen. Kwaliteit staat bij haar voorop. Ze geniet daarnaast dagelijks van het contact met mensen. Dat blijft een van de mooiste aspecten van het vak.


Soms is de aanleiding een heel trieste. Een specialiteit van Van der Snel is namelijk het maken van afscheids bloemwerk voor begrafenissen en crematies. Ook dan geldt echter dat je veel voldoening hebt door de mensen tot steun te zijn. Want in afscheidsbloemwerk kan je namelijk iemands leven laten weerspiegelen. Is iemand bijvoorbeeld bouwvakker geweest, dan kan je gereedschap in het stuk verwerken en zo zijn er tal van voorbeelden. Van der Snel: “Nabestaanden kunnen hier in de bloemenzaak samen met mij het bloemwerk samenstellen of helpen met het maken”.


Voor meer informatie over abonnementen, afscheidsbloemwerk maar ook feestelijke bruidsboeketten zie swolschbloemenhuys.nl. Of bel met 038 – 457 90 35.