Afbeelding

Workshop: Levensverhalen schrijven. Wie krijgt uw verhalen..?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Freda Gaasbeek Uitvaartbegeleiding heeft, samen met Riet van der Wenden van Schrijfsporen, voor 12 en 26 februari (aanvang 13.00 uur) workshops ‘Levensverhaal schrijven’ georganiseerd in Stadkamer aan de Zeven Alleetjes 1a.

Op een laagdrempelige manier geven ze in twee middagen enkele praktische handvatten voor het schrijven van een persoonlijk en aantrekkelijk levensverhaal. “We putten daarbij uit de rijke historie van ons eigen geheugen. Er wordt onder meer aandacht besteed aan de opbouw van een verhaal, het gebruik van foto’s en ander materiaal en natuurlijk gaan we schrijven.” Zie voor meer informatie www.fredagaasbeek.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@fredagaasbeek.nl of info@schrijfsporen.nl.

Informatieavond

Bij het begeleiden van families schakelt Freda Gaasbeek vaak andere ondernemers in die een bijdrage kunnen leveren aan een goed afscheid. Er is tegenwoordig veel mogelijk. Daarom heeft Freda, samen met afscheidsfotograaf Else Hultink, voor de derde keer een kleinschalige informatieavond over uitvaarten georganiseerd. Deze keer is er gekozen voor een locatie dichterbij de bewoners van Zwolle. Maar wel weer een intieme bijzondere locatie in een natuurlijke omgeving.

Diverse ondernemers laten er zien wat er allemaal kan op het gebied van een natuurlijke uitvaart, uitvaartbegeleiding, rouwkaarten, bloemen, rouwbegeleiding, afscheidsfotografie, testamenten, assieraden, bijzondere kisten en wades. Tijdens deze avond wordt tevens een nieuwe kistenlijn, speciaal voor Zwollenaren, gepresenteerd. Ritueel begeleider Gyöngyi Kovács sluit de avond af met een bijzonder ritueel. De bezoekers gaan aan het einde van de avond naar huis met een bewaarmap met heel veel informatie. De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 27 maart van 18.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Iedereen is welkom in de Stadshoeve aan de Oude Wetering 13 in Stadshagen.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren