Afbeelding

Revalidatiecentrum Nordic Health houdt Open Dag op zaterdag 27 januari

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie rug- en nekklachten heeft, wil maar één ding: snelle en goede hulp en niet van het kastje naar de muur worden gestuurd. Bij revalidatiecentrum Nordic Health Zwolle kunnen deze mensen snel terecht en vinden ze alle zorg die ze nodig hebben.

Het revalidatiecentrum heeft daarvoor alle specialismen in huis: van revalidatiearts tot fysiotherapeut en psycholoog. Revalidatiearts Rob Zondervan vertelt over de Nordic Health aanpak. “Door de korte lijnen kunnen we mensen veel beter helpen.”

Rug- en nekpijn is er in alle soorten en maten: licht, hevig, tijdelijk, langdurig en alles daartussenin. Voor alle langdurige rug- en nekklachten kan men terecht bij het revalidatiecentrum van Nordic Health in Zwolle. Volgens Zondervan is het bijzondere van dit integrale centrum dat er zorg op maat wordt geleverd. Wat wil dat zeggen? “Dat alle zorg voor mensen met rug- en nekpijn nu onder één dak plaatsvindt. Daarnaast wordt deze zorg goed gecoördineerd en individueel op de patiënt en zijn klachten afgestemd. De grote voordelen van deze aanpak zijn dat patiënten snel en effectief worden geholpen.”

Bij Nordic Health Zwolle kan men doorgaans binnen een week terecht en verloopt, op verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist, de vergoeding uit de basisverzekering. Wie vragen heeft over zijn of haar klachten, kan op zaterdag 27 januari van 9.00 tot 16.00 uur bij Nordic Health terecht voor informatie en advies.
Nordic Health Zwolle is gevestigd aan de Dokter van Deenweg 40 en telefonisch bereikbaar op (038) 303 18 80. Zie voor meer informatie www.nordichealth.nl. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden