Afbeelding

Wegens groot succes nogmaals voor 25 euro een volle vuilniszak bij Woonwarenhuis Jan Pleijsier

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na de geslaagde ‘vuilniszakken’ actie bij Woonwarenhuis Jan Pleijsier twee weken geleden , heeft men besloten dit nog 1 maal te doen voor dat ze gaan verhuizen naar het mooie pand in de Klaas Fuitestraat.

En dat gaat gebeuren a.s. Zaterdag 3 februari , vanaf 9 uur zal het weer storm lopen dat weten ze nu uit ervaring van vorige keer. En omdat er plaats moet komen voor de nieuwe collectie van 2018 hebben ze alles grondig onderhanden genomen en heel veel van de beneden verdieping nu naar de bovenverdieping gedaan zodat de keuze nog groter is deze keer !

Alles wat in de zak past mag mee.. je krijgt boven een vuilniszak van het personeel en alles wat je leuk vind mag erin als de zak maar niet gaat scheuren . Gewoon een mand er in maar ook die mand b.v. eerst helemaal vol stouwen. En de vorige keer hebben ze gezien dat mensen daar heel erg handig in zijn. Dus sla je slag !

Daarna kun je beneden bij de kassa 25 euro afrekenen en als je dus slim en handig bent heb je voor een mega bedrag mee naar huis uiteindelijk. Dus voor iedereen een gouden kans .

Het is 25 euro per vuilniszak maar je mag er natuurlijk net zoveel kopen als je zelf wilt. Als het maar in de zak past . Er staat ook veel glaswerk dus wees wel voorzichtig daar mee dit alles is op eigen risico.

Daarbij staan er ook nog prachtige meubels op de eerste verdieping en karpetten , die voor een klein prijsje weg mogen , alweer een super kans want “doe gewoon een bod” en het personeel is daarin vlot !

Zaterdag 3 februari Woonwarenhuis Jan Pleijsier van 9.00 uur tot 17.00 uur Schering 51 Genemuiden

(Tekst: Joke Veldman, genemuidenactueel.nl)

Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden