Afbeelding

Eerste Hulp bij Goede Voornemens.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE – De kans dat mensen weer bezig zijn met goede voornemens van 2018 is groot. Hierbij staat afvallen vaak bovenaan onze wenslijsten. Begin januari stromen de sportscholen weer vol, om eind januari alweer een stuk leger te zijn. Afvallen blijkt dan toch te veel moeite te kosten, zodat het plezier in het slagen al snel verdwijnt. Moeten we het dan zomaar opgeven?

‘Mensen missen vaak een stok achter de deur om hun voornemens te laten slagen’ vertelt Michael Aben, franchisenemer Easyslim.nu in Zwolle en Meppel. ‘Wij krijgen regelmatig klanten die eigenlijk alles al zelf hebben geprobeerd, vaak te maken hebben met een terugval of het zogenaamde “jojo-effect” en geen zin hebben om het zoveelste dieet te volgen’.

Samen met zijn enthousiaste medewerksters zorgt Aben ervoor dat de klant zich bij Easyslim.nu al snel op het gemak voelt. ‘Samen met de klant bespreken wij vooraf hun wensen en stellen van daaruit een realistisch doel. In een gezellige en relaxte sfeer zorgen wij ervoor dat de klant dat doel behaald’.

Easyslim afslankapparaatAfslanken bij Easyslim.nu gebeurt met behulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat, dat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt. Door middel van de ultrasound techniek wordt vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie spieren opgebouwd. Door de behandelingen wordt ook cellulite minder en slap geworden huid weer strakker. Het zijn niet alleen vrouwen die afslanken, maar ook veel mannen weten de weg naar Easyslim.nu te vinden.

Michael: ‘Het aantal behandelingen dat iemand nodig heeft, hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt tijdens de behandeling. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Er is dan ook geen kans op blessures’. Een behandeling bij Easyslim.nu duurt ca 40 minuten, maar er wordt voor elke klant een uur uitgetrokken. ‘Het moet immers ook relaxed zijn!’.

Meer informatie: Telefoon: 06-27005330 en /of email: zwolle@easyslim.nu meppel@easyslim.nu

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden