Afbeelding

Nieuwe kleurrijke PVC-collectie bij Floorever

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Steeds meer mensen kiezen voor PVC. Floorever speelt hier nadrukkelijk op in en heeft veel nieuwe collecties met veel natuurlijke tinten. Deze PVC-vloeren zijn bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Onderhoudsvrij

PVC-vloeren zijn in trek en dat is heel goed te begrijpen, want de voordelen van PVC zijn talrijk. Een PVC-vloer is onderhoudsvrij. U hoeft een PVC-vloer niet te lakken of oliën. PVC-vloeren zijn vochtbestendig en geeft geen geluid als u er overheen loopt. Een PVC-vloer geleidt de warmte uitstekend. Daarom is PVC uitstekend te combineren met vloerverwarming. Gelet op deze voordelen is PVC een zeer goed alternatief voor een houten vloer, met name omdat een PVC-vloer in aanschaf goedkoper is en u met PVC wel dezelfde look heeft.

Visgraatmotief

Wat betreft uiterlijk zijn er echter ook genoeg andere alternatieven. Behalve hout zijn er ook mooie tegelmotieven. Wat dacht u van de speciale visgraatmotieven. Deze zijn te leggen in kleine of grote planken. Ook kunt u er voor kiezen om biesjes er tussen te leggen. Dit geeft de vloer het effect van een scheepsdekvloer.

Milieubewust

Floorever is milieubewust. Wat betreft het verwerken van PVC-stroken gelden duidelijke spelregels. Alle PVC-stroken bij Floorever zijn gemaakt van het zuiverste PVC, zodat exact duidelijk is welke grondstoffen in de producten zijn verwerkt. De gebruikte weekmakers zijn hetzelfde als die in kinderspeelgoed. Met een ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen blijft het binnenmilieu gezond. De primer, egaline en lijm komen uit de groenste fabriek van Nederland, die bewust met het milieu omgaat. Met andere woorden: Een vloer van Floorever is volkomen veilig en een milieubewuste keuze.

Kom naar de showroom en laat u inspireren. Floorever neemt al uw zorgen uit handen. Uw vloer wordt geëgaliseerd en gelegd. Tevens zijn er verschillende opties voor plinten aanwezig.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

www.floorever.nl

Afbeelding