Vlnr: Johan van der Kolk
Vlnr: Johan van der Kolk BrugMedia

BrugMedia nieuwe partner Zwolse Halve Marathon

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Stichting Zwolse Halve Marathon heeft een nieuwe mediapartner gevonden in BrugMedia. De samenwerking is vrijdag bekrachtigd met een overeenkomst. De multimediale uitgeverij zal de komende drie jaar via al haar kanalen een podium bieden aan zowel de organisatie van de Scania Zwolse Halve Marathon als een aantal belangrijke sponsoren van het bekende event.

“Door deze bedrijven te portretteren wordt het voor hen nog aantrekkelijker deze mooie marathon te ondersteunen”, aldus commercieel directeur Johan van der Kolk van BrugMedia. Van der Kolk is een fervent loper en kent de Zwolse Halve als een marathon waarbij het enthousiaste publiek ‘je nog net iets harder laat lopen tussen het Kerkbrugje en de MediaMarkt.” “Om daarna weer iets minder hard te gaan”, vult stichtingsvoorzitter Teun Bouwhuis van de marathon met een knipoog aan. Bouwhuis is erg blij met BrugMedia en vindt het concept waarbij sponsoren een duwtje in de rug krijgen een heel goede.

Op zijn beurt hoefde bladmanager Wim Mossel van De Swollenaer, een van de weekbladen van BrugMedia, niet lang na te denken toen hij de vraag kreeg voorgelegd of BrugMedia de nieuwe mediapartner wilde worden. De marathon heeft een landelijke uitstraling en is een visitekaartje waar BrugMedia graag haar naam aan verbindt. Ook Mossel liep de marathon al meerdere keren en kan uit eigen ervaring zeggen hoe goed het event is georganiseerd en dat de entourage waarbij het publiek je drie keer voorbij ziet komen top is.

BrugMedia zal aandacht besteden aan de marathon in haar weekbladen, sites en via alle sociale mediakanalen in een verspreidingsgebied dat onder meer Zwolle, Kampen en Zwartewaterland beslaat.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden