Afbeelding

Koops Bedden gaat laatste ronde van de wintersale in

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De laatste ronde van de wintersale is deze week bij Koops Bedden van start gegaan. Nog een paar weken kunnen klanten profiteren van extra voordeel op showroommodellen en bedtextiel.

“Mijn vader en ik zijn net terug van diverse internationale en beurzen in Parijs, Keulen en Gent waar we de nieuwste trends voor 2018 hebben ingekocht. Daarvoor hebben we ruimte nodig op onze showroom”, vertelt Ente Bosma jr. “Daarom hebben wij op boxsprings, slaapkamers, matrassen, bodems, kasten, bedden voor jong volwassenen en comfortbedden - zowel eenpersoons als tweepersoons - extra afgeprijsd.”

Verder geeft Koops Bedden op alle Tempur-matrassen in de showroom eenmalig 50 procent korting. Ente Bosma jr.: “Dus kwaliteit die de klant van ons gewend is, maar dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En op de service en garantie geven wij geen korting, die blijft ook op de opruimingsartikelen.”

Koops Bedden nog extra voordeel op haar enorme collectie bedtextiel, zoals meer dan twaalfhonderd overtrekken en hoeslakens van de bekende merken Essenza, Cinderella, Damai, Bedding House, Van Dijck house in style en Hackett and Lane. “Verder hebben wij nog diverse donzen ,wollen en synthetische dekbedden en uiteraard alle soorten kussens afgeprijsd”, besluit Ente Bosma jr.

Koops Bedden is geopend op maandag van 13.30 tot 17.30 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. De zaak is op zondag gesloten. Koops Bedden is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl en op facebook

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden