Afbeelding

Menso Alting houdt Open Huis op 6 maart 2018

Partnerbijdrages

Iedereen die interesse heeft in een mbo-opleiding kan zich op dinsdag 6 maart van 16.30 tot 20.30 uur uitgebreid laten informeren tijdens het Open Huis bij Menso Alting.

Toekomstige studenten en hun ouders zijn dan van harte welkom op de locatie aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle. Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen die Menso Alting verzorgt. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.

Identiteit

Menso Alting Zwolle is een kleinschalige gereformeerde school voor middelbaar beroepsonderwijs. Vanuit een christelijke levensvisie worden studenten voorbereid op de beroepspraktijk of een vervolgopleiding. Er wordt gekeken naar het individu, elke student is uniek en heeft eigen talenten en leerstijlen.

Opleidingen

Bij Menso Alting Zwolle kunnen studenten binnen de sectoren Welzijn, Gezondheidszorg, Dienstverlening en Economie een opleiding volgen. De meeste opleidingen worden gevolgd via de beroeps opleidende leerweg (BOL). De student gaat dan dagelijks naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Voor enkele opleidingen kunnen studenten de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen.

Studiecentrum

Studenten die wat extra aandacht nodig hebben kunnen ondersteuning krijgen in het studiecentrum.

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, meelopen en het Open Huis, vindt informatie op www.mensoaltingzwolle.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden