Afbeelding

Pink Floyd Project XXL met Durga McBroom komt naar Music Club Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Music Club Kampen is op zaterdag 24 maart in de ban van Pink Floyd. Het Pink Floyd Project laat jong en oud genieten van een geweldige show met kinderkoor en visueel wordt er flink uitgepakt.

Pink Floyd Project brengt sinds 2006 het repertoire van de Engelse rockband Pink Floyd in uitverkochte zalen en theaters. Met zowel elektrische als akoestische shows mag de tributeband van eigen bodem volgens Music Club Kampen worden gerekend tot de betere Pink Floyd tributes in de Benelux. De groep grasduint in haar optredens door een halve eeuw Pink Floyd. Van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente werk onder aanvoering van David Gilmour. Natuurlijk komt werk van meesterwerken als The Dark Side of the Moon, The Wall en Wish You Were Here langs, maar ook aan ouder én nieuwer werk wordt niet voorbijgegaan.

In de omvangrijke XXL shows speelt Pink Floyd Project ruim twintig songs, verspreid over twee sets. Een ruim 2,5 uur durende trip down to memory lane, waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt.

De combinatie van muziek, licht- en lasers, digitale videokunst en quadrafonisch geluid zorgen ervoor dat het oudere publiek Pink Floyd herbeleeft. Tegelijkertijd maakt de jongere generatie kennis met de fraaie muziek van een groep die tot de meest originele en innovatieve uit de geschiedenis van de popmuziek wordt gerekend.

Het concert op 24 maart begint om 21.00 uur; de deuren gaan om 20.15 uur open. Bezoek voor tickets en (buffet)arrangementen www.musicclubkampen.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11