Afbeelding

Zonwering Put houdt actiedagen

Partnerbijdrages

Zonwering Put heeft, net zoals voorgaande jaren, het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om actiedagen te houden in samenwerking met haar leveranciers. Dat levert drie dagen korting op: op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart.

Op 1 en 2 maart is Zonwering Put geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op 3 maart van 09.00 uur tot 17.00 uur. Klanten vinden in de showroom de allernieuwste producten en bedieningsgemakken in binnen- en buitenzonweringen. Ook kan men de producten op ware grootte zien. Denk hierbij onder meer aan overkappingen, terrasschermen en uitschuifbare overkappingen. Ook kan Zonwering Put vertellen dat ze trotse dealer is van Novoferm garagedeuren. Deze zijn tevens te bewonderen in de showroom en nu te verkrijgen met maar liefst 25 procent korting.

Tijdens de actiedagen profiteren klanten van 20 procent korting op de buitenzonwering en gratis montage. Op de terrasoverkappingen ontvangen ze bij aankoop gratis Led-verlichting en een terrasheater.

Ook dit jaar heeft Zonwering Put de tuinmeubelen weer met zorg ingekocht. Zo mag ze het merk

4 Seasons Outdoor aan haar assortiment toevoegen. Ook heeft ze nog de vertrouwde merken zoals Hartman, SenS- Line, Sieger en Solero. Tijdens de actiedagen zijn verder twee loungesetjes scherp geprijsd. En bij aankoop van een tuinsetcollectie 2018 ontvangen klanten een leuk cadeau.

Zonwering Put

Bonenburgerlaan 13

8181 HA Heerde

(0578) 69 03 38

www.zonweringput.nl

info@zonweringput.nl

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 3 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 4 uur geleden