Afbeelding
Tim Bakker

Jij kan leren kalligraferen!

Partnerbijdrages

ZWOLLE – Op 14 maart start de zesweekse cursus kalligrafie aan de Bloemendalstraat 7 in Zwolle. Zoek jij een creatieve, rustgevende en verslavende hobby? Dan is kalligrafie iets voor jou! Met een duidelijke uitleg, de juiste materialen en wat oefenen heb jij het schoonschijven binnen no-time in de vingers.

Kalligrafie is weer helemaal terug van weggeweest. Als tegenbeweging van de digitale wereld zijn we heerlijk offline aan het kalligraferen, handletteren en brushletteren geslagen. Wil jij deze mooie letters ook leren schrijven? Volg dan de cursus kalligrafie!

Deze sierlijke manier van schrijven kun je op allerlei manieren toepassen. Verras je vrienden of familie met een persoonlijk kaartje, kalligrafeer je eigen trouwkaart of schrijf iets moois voor jezelf! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vanaf 14 maart start er een uitgebreide cursus Copperplate kalligrafie. In zes weken leer jij deze sierlijke schrijfstijl uit je pen te toveren. Wil je liever op een laagdrempelige manier kennis maken met kalligrafie? Dan kun je aanschruiven bij de workshop op 16 maart. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Schrijf je snel in of lees meer op www.studiorosanne.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 3 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 4 uur geleden