Afbeelding

Camper Import Ommen begint crowdfunding campagne

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Deze week begint Camper Import Ommen en het moederbedrijf AHA Financiële Holding B.V. een crowdfund campagne onder de naam Camperinvest.nl. Het idee is dat particulieren kunnen investeren en meeprofiteren in een project met een korte looptijd, goed rendement in de groeimarkt van tweedehands campers.

Marktplaats.nl ziet een enorme toename in vraag en aanbod naar campers . “De handel in gebruikte kampeerauto’s en caravans is het afgelopen jaar met 20 procent gestegen. Tweedehands campers zijn vooral in trek.”, legt een woordvoerder van Marktplaats uit. Met de werkholding Camper Import Ommen heeft AHA Financiële Holding BV, het moederbedrijf van Camperinvest.nl, de afgelopen jaren een sterke groei gezien van de verkopen van campers. Om aan de vraag te kunnen voldoen willen ze graag meer kapitaal ter beschikking hebben om te kunnen investeren in een grotere voorraad. Maar ook de mensen die investeren een goed redement kunnen beloven en zodat ze kunnen delen in het succes.

Camperinvest.nl wil in maart 2018 maximaal €75.000,- ophalen om aan de vraag van campers te voldoen. Daarmee worden tweedehands campers geïmporteerd uit Scandinavië, Duitsland, België en andere Europese landen. De campers worden in het buitenland gekocht bij veelal camperdealers die nieuwe campers verkopen en daarom tweedehands campers inruilen. De specialiteit van camperinvest.nl ligt op het gebied van in – en verkopen van tweedehands campers die geschikt zijn voor gezinnen. Deze campers vallen in de particuliere markt in de prijsklasse van € 10.000 - € 35.000.

Een makkelijke, veilige en overzichtelijke investering

Met camperinvest.nl wordt een goede en veilige investering tegen een goed rendement van 8% geboden. De looptijd is van februari tot en met december 2018. De inschrijving sluit 31 maart 2018. Op 15 december 2018 wordt het rendement van 8%, met een bonus en met de inleg uitgekeerd. De minimale inleg is € 2500,-. Camperinvest.nl wil in 2018 maximaal €75.000,- ophalen om zeker aan de verplichtingen te kunnen voldoen.
Meerdere mensen hebben al interesse getoond om mee te willen doen.

Einde persbericht

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden