Afbeelding

Freeroad Mazda kan verder groeien op nieuwe locatie

Partnerbijdrages

Verhuizen in stijl. Dat kan je wel overlaten aan Freeroad Mazda. Een mooi voorbeeld van wat een mooie en veelzijdige krachtpatser de Mazda CX-5 is. Deze meervoudig bekroonde auto draait zijn hand er niet voor om.

“Nou, we zijn nog niet echt aan het verhuizen hoor”, aldus Oscar van Veen, directeur Freeroad. “Op onze nieuwe locatie aan Molenland 3 wordt nog volop gewerkt. Het sloopwerk zit erop en nu gaan we opbouwen,” vult Tim Brandt, directeur Freeroad, aan. Met de aanstaande verhuizing krijgt Freeroad Mazda letterlijk de ruimte om te groeien. De nieuwe locatie biedt zoveel mogelijkheden om de merkbeleving van Mazda echt tot zijn recht te laten komen.

Alle werkzaamheden gaan keurig op schema en niets staat de geplande opening op 3 april in de weg. “Het grappig is, onze nieuwe vestiging zit op bedrijventerrein de Vrolijkheid, en dat is ook echt het gevoel wat er bij ons allemaal overheerst: vrolijkheid. Wij kijken er met het hele team naar uit om op onze nieuwe locatie aan de slag te gaan,” vertelt Tim terwijl hij ons op de nieuwe locatie alvast rondleidt.

Het enthousiasme van Tim, Oscar en alle medewerkers is zo tekenend van de wijze waarop zij ook met haar klanten omgaan. Of dit nou Mazda-rijders zijn of niet, iedereen is van harte welkom en zal met open armen ontvangen worden.