Afbeelding

Meten is weten bij Krisman Schoenmode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bijna 70 procent (!) van de kinderen loopt op te kleine, te smalle of juist te brede schoenen. Dit is een groot probleem, want juist bij de kinderen zijn de voeten volop in ontwikkeling. Met het dragen van goede kinderschoenen kunnen veel problemen op latere leeftijd voorkomen worden. Reden te meer om de kindervoeten deskundig op te laten meten.

Bij Krisman Schoenmode worden de voeten opgemeten in zowel de lengte als de breedte. Bram Quist van Krisman Schoenmode is er iedere dag mee bezig. “Doordat we met vier verschillende breedtematen werken, hebben we voor bijna ieder kind passende schoenen. Voor de meiden van maat 20 tot en met 42, voor de jongens gaan we door tot maat 45.” De schoenen hebben een lengtetoegift van 10 tot 15 milimeter nodig voor de langste teen. Hier wordt tijdens het passen nauwkeurig naar gekeken. De schoenen hebben allemaal een extra stevige hielversteviging en zijn gemaakt van de beste materialen.

Circa 11 procent van alle kinderen heeft een extra smalle voet. Voor hen is het vaak extra moeilijk om goed passende schoenen te vinden. Krisman Schoenmode heeft misschien wel de grootste collectie kinderschoenen van Nederland speciaal voor extra smalle voeten. Juist voor kinderen met een extra smalle voet is het zaak op te letten dat de juiste maat schoenen wordt gekocht.

Inmiddels staat de nieuwe voorjaarscollectie van Twins & Trackstyle, Bunnies en van Piedro nagenoeg compleet in de winkel. Dit voorjaar zijn er vooral veel witte sneakers, maar een kleurtje is ook geen probleem. Van harte welkom bij Krisman Schoenmode aan de Assendorperstraat. Zullen we eerst de voeten meten?

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 16 uur geleden