Merle Kleverkamp uit Raalte werd winnaar in 2017
Merle Kleverkamp uit Raalte werd winnaar in 2017

Vind het ‘Gouden Ei’ en vier vakantie in Bretagne

Partnerbijdrages

RTV Oost heeft voor Tweede Paasdag voor het achtste achtereenvolgende jaar de actie: ‘Zoek het ei!’ georganiseerd. De regionale omroep voor Overijssel verstopt negentien zilveren en één gouden ei in heel Overijssel, dus ook bij jou in de buurt.

Aanwijzingen krijg je via Radio Oost en alle social mediakanalen van RTV Oost. Vind je een ei, dan zit daar een geheim telefoonnummer en een code in. Je wint als vinder in ieder geval een mooie prijs. De uiteindelijke vinder van het ‘Gouden Ei’ wint een gezinsvakantie van een week naar Bretagne.

De afgelopen jaren was de provincie-brede speurtocht een groot succes. Vriendengroepen en hele families trekken erop uit om de eieren te zoeken. Overal in de provincie zie je groepjes mensen de RTV Oost-eieren zoeken. De gelukkige vinders komen live in de uitzending van Radio Oost en winnen mooie prijzen, zoals uitjes naar pretparken en musicals, maar ook een Xbox of Go Pro-camera zit in de prijzenkast. Alle informatie over de te winnen prijzen vind je op www.rtvoost.nl/zoekhetei.

‘Zoek het ei’ is op Tweede Paasdag tussen 10.00 en 17.00 uur te volgen via Radio en TV Oost, internet en twitter @zoekhetei. Meedoen? Hoe het werkt, is te lezen op www.rtvoost.nl/zoekhetei.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59