Afbeelding

Christopher Lewis pakt titel ‘Beste Klusser van Zwolle’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het kostte hem bloed, zweet en tranen, maar Christopher Lewis heeft hem te pakken: de felbegeerde titel ‘Beste Klusser van Zwolle’. Op zaterdag 17 maart vond de finale van deze wedstrijd plaats bij Hornbach.

De strijd was georganiseerd ter ere van de opening van de nieuwe vestiging van de bouwmarkt. Wethouder en locoburgemeester van de stad, René de Heer, zag samen met ruim honderd toeschouwers hoe Lewis won, en overhandigde hem de trofee. “Het was een superspannende wedstrijd”, laat de 34-jarige jarige Lewis weten. Zijn zus en een goede vriendin zijn speciaal voor de finale uit Amsterdam naar Zwolle gekomen om hem aan te moedigen. “De tegenstanders waren goed en het verschil tussen ons was klein. Jammer dat mijn vrouw er niet bij kon zijn. Zij is hoogzwanger; we verwachten binnenkort ons tweede kindje. Maar wat ben ik blij dat ik deze prijs mee naar huis mag nemen. Ik kom uit een echte klusfamilie. Echt gaaf dat ik mij de Beste Klusser van Zwolle mag noemen. Ik woon hier sinds 2002 en ben destijds naar Zwolle gekomen om informatica te studeren.”
De acht finalisten plaatsten zich via voorrondes. Die vonden plaats in de pop-up store van Hornbach die de afgelopen weekenden in het centrum van Zwolle stond. De finalisten, de helden van Zwolle, zijn: Bas de Backer (37), Christopher Lewis (34), Wilfred Blok (46), Jerry Rigter (30), Camu Eser (57), Mirjan Ringnalda (36), Michel Exel (37) en John Sprokholt (51).

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden