Afbeelding

10-Jarig Scooter For You trakteert op 100 euro korting

Partnerbijdrages

Scooter For You bestaat 10 jaar. De zaak geeft, om dat te vieren, de komende twee weken 100 euro korting op een nieuwe scooter. Alle reden dus om te komen kijken aan de Vechtstraat 108 in Zwolle waar de scooterspecialist nu 6 jaar is gevestigd.


Scooter For You verkoopt nieuwe en tweedehands scooters, scootmobielen en ook elektrische scooters behoren tot het assortiment.
Bij Scooter For You koop je je voertuig met uitgebreide garantie en dat is wel zo prettig om te weten. “We hebben veel vertrouwen in de scooters en scootmobielen die wij verkopen en durven ook op bepaalde slijtageonderdelen garantie te geven waarbij de duur afhangt van of je nieuw of gebruikt koopt.”


Scooter For You is een allround bedrijf. Dat wil zeggen dat je er terechtkunt voor scooters van alle merken, maar ook voor onderhoud en reparaties goed zit. Tevens doet het bedrijf taxaties van schadegevallen en het herstel ervan. Ook de verzekering en de financiering is mogelijk bij Scooter For You.


Een bijzondere vermelding verdient ook de haal- en brengservice van Scooter For You. Jouw scooter wordt voor een onderhoudsbeurt desgewenst gehaald en gebracht. Dat scheelt weer tijd op een drukke dag.


Voor meer informatie over het bedrijf en een overzicht van de merken zie www.scooterforyou.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59