Afbeelding

QWIC: het kwaliteitsmerk voor elektrische fietsen waar je mee thuis kunt komen

Partnerbijdrages

De elektrische fietsen van QWIC zijn voor het derde jaar op rij als beste getest door verschillende vakorganisaties. Voor Jaap Bos van de gelijknamige fietsenzaak aan de Vechtstraat 15 komt de onderscheiding niet als een verrassing.

“QWIC is van topkwaliteit en heeft extra sterke accu’s voor een grote actieradius”, aldus de Zwolse ondernemer. “Je kunt er dus mee thuis komen. Ook kan je er goed mee voor de dag komen. Het merk is sportief, fraai vormgegeven en net even anders. Ik maak vaak mee dat mensen die al meerdere merken hebben bekeken, vallen voor QWIC. Daarnaast heeft het merk ook nog eens een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

Een tweede merk dat het traditiegetrouw goed doet is Sparta. Ook daar heeft Jaap Bos Tweewielers een fraai assortiment van in huis. Voor beide merken geldt dat Jaap Bos er garantie op geeft en dat de service ouderwets goed is. De fietsenspeciaalzaak heeft tevens een haal- en brengservice voor de klant en stelt veel in het werk op de klant snel weer de weg op te helpen.

Naast (elektrische) fietsen verkoopt Jaap Bos Tweewielers ook scooters van de bekende merken zoals Vespa. Zowel voor een nieuwe als tweedehands scooter is men er aan het juiste adres.

Jaap Bos Tweewielers

Vechtstraat 15

8021 AS Zwolle

(038) 454 4287