Afbeelding

Ventura zoekt mensen zonder talent (of met)

Partnerbijdrages

Vanaf september 2018 is Ventura geen school meer, maar een productiehuis en theaterbureau. Ventura produceert voorstellingen en acts voor evenementen, festivals, straatacts en musicals. Voor deze acts zoekt het bureau nog grote en kleine talenten om kleine en grote rollen te spelen. Stil zitten als levend standbeeld, of hoofdrollen in bijzondere acts, bij Ventura is het haalbaar voor mensen met weinig talent en ervaring. Daarnaast zoekt het theaterbureau ook per direct mensen bij wie het talent wel door de aderen stroomt en dromen van een acteercarriere!

Grote en kleine acteurs, groot en klein talent, grote en kleine ambities, bij het nieuwe theaterbureau in Kampen zijn ze allemaal welkom. Men speelt naar eigen talent en mogelijkheden in mooi vormgegeven voorstellingen of acts, zonder dat je lidmaatschap of inschrijvingskosten hoeft te betalen. Sterker nog, bij de meeste optredens is er een vergoeding mogelijk!

"Niet iedereen heeft megatalent, maar wij zoeken graag voor iedereen naar een mogelijkheid om toch te stralen op een podium", aldus theatermaker Jan Liefting. "we zetten ook onze jarenlange ervaring in om mensen te begeleiden, en daarnaast werken we zoals altijd met kenners en ervaren spelers, die natuurlijk ook nog steeds van harte welkom zijn."

Aanmelden kan via theaterbureau@venturakampen.nl. Vermeld je naam, je leeftijd (minimaal 12 jaar) en je telefoonnummer en reageer voor 6 september.

-Voor theater- en musicallessen kun je voortaan terecht bij Quintus-

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding