Afbeelding

Bloemen bij Sander, een vertrouwd adres aan de Rijnlaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met het scheiden van winkel en kraam is Sander Sleurink een andere weg ingeslagen. Sinds november 2017 is daarom de naam van zijn bloemenwinkel aan de Rijnlaan omgedoopt tot Bloemen bij Sander.

“Niet veel mensen hebben het opgemerkt”, zegt hij met een glimlach. “We zijn met hetzelfde team verder gegaan en hebben inmiddels uitgebreid. We voelen ons thuis aan de Rijnlaan en blijven hier ook.” Anders dan voorheen, is hij nu zelf veel in de winkel. “Voorheen was ik veel onderweg voor de veiling, de inkoop en de bevoorrading. Dat is nu niet meer nodig.” Met Bloemen bij Sander levert hij een veel groter assortiment. Bovendien is de zaak aangesloten bij Topbloemen, zodat ook een bloemetje bestellen voor in een andere stad vlot is geregeld. Sleurink: “Een superkwaliteit, een superprijs en klantvriendelijkheid hebben we hier hoog in het vaandel. Verder hebben we ons gespecialiseerd in bruids- en rouwwerk en geven we zo nu en dan ook workshops. Ik zit zelf op de veiling en betrek de bloemen nu rechtstreeks uit Aalsmeer, zodat ik meer, mooiere en een betere kwaliteit bloemen kan aanbieden.”

Afgelopen week is de bloemist begonnen met een stempelkaart, waarbij klanten bij besteding van iedere 5 euro een stempel ontvangen. Is de kaart vol, dan krijgen ze 10 euro korting. “Ons doel is dat iedereen met een goed gevoel de deur uit gaat”, benadrukt Sleurink. Bloemen bij Sander is gevestigd op een zeer gunstige plek waar klanten gratis voor de deur kunnen parkeren.

Bloemen bij Sander
Rijnlaan 2
8032 BA Zwolle
(038) 452 41 99
www.bloemenbijsander.nl