Afbeelding

Hout&Goud dag op zaterdag 10 november bij jochem, voor ogen

Partnerbijdrages

In het Luxemburgse Hosingen bevindt zich de kleine fabriek van Gold & Wood waar echte ambachtsmensen prachtige monturen weten te creëren. Zij gebruiken hiervoor bijzondere en delicate materialen, zoals hout, goud, buffelhoorn, carbon, zijde, aluminium en titanium.

Het bijzondere is dat er hierdoor niet alleen een zeer gevarieerde dames- maar ook herencollectie is ontstaan die wereldwijd de waardering krijgt die het verdient. Op zaterdag 10 november staat alles bij jochem, voor ogen in het teken van Hout&Goud. José Noe van Gold&Wood is aanwezig met de gehele collectie. Een unieke kans om het ‘gevoel’ bij deze bijzondere exclusieve collectie te ervaren.

Voor wie het lastig vindt om te bepalen wat voor bril het beste bij hem of haar past, geeft een stijladviseur vrijblijvend een gezichts- en kleuranalyse. Daarmee wordt kiezen een stuk makkelijker en leuker. De innerlijke mens wordt ook goed verzorgd; Lindeboom Patisserie, Stern Catering, Henri Bloem’s Vinotheek en de eigen Barista van jochem, voor ogen staan daarvoor garant.

De Hout & Goud dag is zaterdag 10 november van 9.00 tot 17.00 uur.

Jochem, voor ogen

Vispoortenplas 1

8011 TH Zwolle

(038) 421 58 17

www.voorogen.nl