Afbeelding

Praktijk Hormoonbalans biedt natuurlijke oplossing voor slaapproblemen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Val je moeilijk in slaap?
Slaap je onrustig?
Word je 's morgens "gebroken" wakker?

Als je dit bekend in de oren klinkt is de kans groot dat jij bij de groep Nederlanders zit die kampt met slaapproblemen. Jaarlijks slikken Nederlanders zo'n 200 miljoen slaap- en kalmeringstabletten om maar in slaap te komen. Goed voor de symptoombestrijding, maar de oorzaak neem je er niet mee weg.

's Nachts herstellen we. Ons lichaam herstelt tijdens je slaap. Je lever, je darmen, je lichaamscellen, waar ze overdag hard moeten werken herstellen ze tijdens je slaap. Als je die niet genoeg krijgt herstel je dus niet genoeg of minder goed. Dit uit zich op allerlei manieren. De volgende dag ben je moe, je krijgt meer zin om te snacken omdat je verzadigingshormoon ghreline minder goed werkt. Te weinig slaap heeft veel invloed op ons immuunsysteem en suikerstofwisseling en kan veel lichamelijke processen in de war schoppen. Voldoende slaap is belangrijk voor lichamelijke, geestelijke en psychische gezondheid van de mens. Melatonine is je allergrootste antioxidant. Slaap je niet voldoende dan onderdruk je je immuunsysteem met meer kans op griep en ziekte.

Veel mensen grijpen hierdoor naar de melatoninesupplementen terwijl er dikwijls helemaal geen melatonine tekort is. De oorzaken kunnen verschillend zijn maar dikwijls is het te wijten aan psychische belasting en stress.

Praktijk Hormoonbalans heeft daarvoor iets bijzonders in huis. Speciaal uit Oostenrijk en met bewezen positieve effecten.

Zirbe- Koningin van de Alpen
Zirbe is 100% natuurlijk. Je hoeft dus niets te slikken. De etherische olie van de Zirbeboom (latijn: Pinus Cembra) heeft een positieve invloed, 1 tot 3 druppeltjes olie zorgen ervoor dat u ontspannen in slaap valt en uitgeruster weer opstaat. De gezondheidsproducten uit 100% Zirbenhout zijn ook uitermate geschikt voor slaapproblemen bij kinderen

De Zirbenwürfel of Zirbenspray kan hierdoor een bijdrage leveren aan een goede nachtrust.
Ook mensen met allergieën varen wel bij Zirbe vanwege zijn antibacteriële werking.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan een kijkje op mijn website www.praktijkhormoonbalans.nl of neem gerust contact met me op voor meer informatie. De producten zijn te koop in de praktijk. Wilt u ze liever per post thuisbezorgd krijgen? Dat kan ook.

Praktijk Hormoonbalans is gevestigd aan de Rondeweg 28b in IJsselmuiden.
Tel. 06-11523903
E-mail: hormoonbalance@gmail.com
www.praktijkhormoonbalans.nl

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden