MBO Menso Alting houdt Open Dag op 15 november

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie overweegt een mbo-opleiding te volgen is van harte welkom op het Open Huis bij mbo Menso Alting. Mbo Menso Alting Zwolle is een kleinschalige christelijke school met zo’n negenhonderd studenten.

Op 15 november 2018 van 16.30 tot 20.30 uur staan de deuren aan Fuchsiastraat 1 te Zwolle wagenwijd open voor geïnteresseerden. Studenten, docenten en coaches van Menso Alting vertellen over de school en de opleidingen die Menso Alting aanbiedt tijdens het Open Huis. Op het Open Huis krijgen de bezoekers een rondleiding en is er gelegenheid om vragen te stellen. Zo krijgen toekomstige studenten een goed en eerlijk beeld over studeren bij Menso Alting.

Persoonlijk contact staat centraal: docenten kennen hun studenten en zijn betrokken. Vanuit een christelijke levensvisie worden studenten gestimuleerd om te ontdekken wie ze zijn en op welke manier ze van betekenis kunnen zijn voor de maatschappij. Kernwoorden hierbij zijn: Ambitieus, Betrokken en Confronterend.

Menso Alting biedt opleidingen aan binnen de sectoren Zorg & Welzijn, Dienstverlening, Onderwijs & Opvoeding, Handel & Commercie en Office & Management. De meeste opleidingen worden gevolgd via de beroep opleidende leerweg (BOL). De student gaat dan dagelijks naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Voor enkele opleidingen kunnen studenten de beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) volgen.

Wie het Open Huis wil bezoeken mag zich aanmelden via mensoaltingzwolle.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de school, de verschillende opleidingen en de meeloopdagen. Studenten kunnen dan een dagdeel meelopen met de opleiding van hun keuze om zich te oriënteren op de opleiding van zijn of haar keus.