Afbeelding

Uw Slager en Meat & Meals Te Welscher opent vernieuwde eetwinkel in de Aa-landen

Partnerbijdrages

Freddy Te Welscher opent maandag 12 november in Zwolle zijn vernieuwde eetwinkel. De slagerij en maaltijdenwinkel heeft een kleine verbouwing ondergaan en het assortiment is uitgebreid met nog meer mooie en bijzondere maaltijden en broodjes.

Klanten hebben nog meer keuze uit maaltijden en broodjes, gemaakt met passie voor smaak, lekker, vers en gezond. Het ambacht staat altijd centraal bij Uw Slager Te Welscher. “Alle producten worden dagvers bereid, waardoor u alleen bijzondere, verantwoorde en producten van hoge kwaliteit in de toonbank kunt vinden”, vertelt hij. De keuze voor de nieuwe eetwinkel is gericht op de toekomst. “Mensen zijn steeds meer op zoek naar gemak, maar de producten moeten wel gezond en vers zijn”, aldus Te Welscher.

Wie zelf wil koken, heeft volop keuze. Voor wie geen tijd of zin om te koken heeft, is er een ruime keuze vanuit de Meat & Meals maaltijden, broodjes en salades die dagelijks vers worden bereid door de Meat & Meals kok.

Het complete assortiment moet niet alleen gezond en vers, maar ook verrassend zijn voor de klant. Daarom wordt er constant ontwikkeld en ingespeeld op de laatste trends. Naast het assortiment maaltijden zijn er nu ook maaltijdsalades te vinden en zijn Pie’s toegevoegd. Wie deze Pie’s wil proberen, komt zaterdag 17 november bij Uw Slager Te Welscher langs. Daar kunnen ze niet alleen de Pie’s, maar ook de sfeer proeven!

Uw Slager Te Welscher

Dobbe 40

8032 JW Zwolle

(038) 453 31 45

https://tewelscher.keurslager.nl/