Afbeelding

Winters Zwolle: Winterse activiteiten in een sfeervol verlichte stad

Partnerbijdrages

De historische Hanzestad Zwolle is deze winter de thuisstad van de Kerstman. In de oude leeszaal van de voormalige bibliotheek is voor hem een gerieflijke woning ingericht.

De Kerstman nodigt iedereen uit een bezoekje te brengen aan zijn prachtige stad in kerstsferen. Tijdens de koude wintermaanden wordt een bezoek aan Zwolle een warme belevenis. Met in het weekeinde voor Kerst het Wereldberoemde Verhalenfestival, met korte voorstellingen op dertig bijzondere plekken in de binnenstad. Met Kerstival, het muziekfestival in de cafés van Zwolle. En natuurlijk met het IJsbeelden Festival, het grootste ijssculpturenfestival van Europa. Een adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.

Bezoek mooie wintervoorstellingen in de kerstbioscoop of in Zwolse Theaters tijdens het Sprookjesfestival. Wandel de prachtige lichtjesroute, langs sfeervol verlichte straten en pleinen, kom genieten van samenzang tijdens de kerstnachtviering in de Grote Kerk en verras een dierbare met een wens in de wensboom bij het huis van de Kerstman. Van harte uitgenodigd in Zwolle, thuisstad van de Kerstman!

WintersZwolle: vanaf 15 december in Zwolle. Kijk voor het volledige programma op www.winterszwolle.nl.