Afbeelding

Deltion: blijven werken aan ontwikkeling

Partnerbijdrages

Als grote onderwijsaanbieder in de regio Zwolle merkt Deltion dat de bedrijvigheid en de werkgelegenheid binnen verschillende sectoren in deze regio sterk toeneemt.

Dit leidt tot groei en innovatie, maar ook tot een mismatch op de arbeidsmarkt en moeilijk vervulbare vacatures. De vraag naar bij-, her- en omscholing van werknemers groeit. Veel mensen kennen Deltion als mbo-opleider voor jongeren, maar Deltion is er ook voor volwassenen en werkgevers. Dankzij Deltions brede aanbod van beroepsopleidingen, maatwerktrajecten, vakgerichte en branche overstijgende trainingen worden jaarlijks veel medewerkers en organisaties geschoold. De opleidingstrajecten lopen uiteen van verdieping binnen het eigen vakgebied tot omscholing naar een ander specialisme. Zowel in de vorm van bestaande trajecten als maatwerktrajecten. Momenteel verzorgt Deltion voor diverse organisaties maatwerkopleidingen, waarbij medewerkers functiegericht worden geschoold. “Sneller, breder en beter inzetbaar; heel belangrijk in deze tijden.”

Op vrijdag 30 november tussen 14.00 en 20.30 uur en op zaterdag 1 december tussen 10.00 en 14.00 uur vinden speciale Open Dagen plaats. Iedereen is van harte welkom om een kijkje bij Deltion te komen nemen en om onder het genot van een kopje koffie eens vrijblijvend kennis te maken. Kijk voor het actuele opleidingsoverzicht op www.deltion.nl/volwassenen-onderwijs. Wie meer informatie óf in gesprek wil, neemt telefonisch contact op met Deltion Business: (038) 850 31 50.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37