Afbeelding

Koops Bedden houdt matrassen 10-daagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het koninklijk onderscheiden Koops Bedden in Wezep houdt de komende dagen een matrassen 10-daagse met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent.

“Je hoort en ziet de laatste tijd dat er veel aandacht is voor het fenomeen slapen, wat je doet als je slaapt, hoe komt het dat je droomt, en welke processen er in je lichaam allemaal plaatsvinden”, zegt Ente Bosma jr. “De conclusie is altijd: slapen is essentieel voor een gezond lichaam en heldere geest; we kunnen bijvoorbeeld langer zonder eten dan zonder slaap. Daarom blijven wij ook zeggen: gezond slapen begint bij een goede matras, een matras die zich vormt naar de contouren van uw lichaam, want niet een mens is het zelfde. We moeten bijvoorbeeld rekening houden met fysieke ongemakken zoals reuma, spieraandoeningen, hernia, vergroeiingen of een nieuwe heup. Wij van Koops Bedden, gaan altijd samen met de klant op zoek naar de juiste matras. Dit doen wij in onze uitgebreide ligstudio.”

Volgens Koops Bedden is slapen emotie. “En dat kun je niet programmeren. Wij geven een gedegen, professioneel en onafhankelijk advies en samen met de klant zoeken we naar de ideale matras. Dit kan een matras zijn met pocketveer, natuurlatex of traagschuim en altijd met de garantie dat als het niet bevalt dat de klant kan terugkomen zijn klacht. Samen kijken we dan naar een passende oplossing”, aldus Ente Bosma jr.

De matrassen 10-daagse loopt tot en met 1 december. Zie voor openingstijden www.koopsbedden.nl of maak een afspraak via e-mail info@koopsbedden.nl of bel (038) 376 12 12(Koops Bedden komt ook aan huis en kan een klant komen halen en brengen). De zaak is zondags gesloten.