Afbeelding

Gratis Qiuck Scan bij Scholten Fietsgoed voor een optimale fietspositie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wat als je na een mooie toertocht afstapt met een pijnlijke nek? Of met gevoelige schouders en tintelende armen? Of met die steeds terugkerende lage rugpijn. Er bestaat een gerede kans dat je fiets niet optimaal staat afgesteld op jouw specifieke lichaamsbouw en –houding en dat daarin de oorzaak ligt van die pijntjes. Daar is gelukkig wat aan te doen. Scholten Fietsgoed beschikt nu over een geavanceerd meetsysteem waarmee iedereen het beste uit zijn of haar fiets kan halen. Meer plezier, meer snelheid, meer comfort.

Fietsgoed
Scholten - Fietsgoed adviseert een speciale fitting te laten doen nu het raceseizoen eindigt, zodat je bij de begin van het nieuwe seizoen optimaal aan de start staat. Of doe de Retül Fit nu juist aan het begin van het mountainbikeseizoen, waarin je met zware omstandigheden te maken krijgt.
Nieuwe technologie maakt meetapparatuur steeds nauwkeuriger en met Retül Fit heeft Scholten - Fietsgoed het meest geavanceerde meetsysteem naar Zwolle gehaald. Medewerkers zijn inmiddels door professionals
opgeleid tot Retül Fit-specialist.


Nieuw: Retül Fit
Het Retül Fit-programma is een programma van ongeveer twee uur waarbij de fietser een complete lichaamsanalyse krijgt en daarmee advies over fietspositionering. Dit programma zorgt voor een betere krachtoverbrenging, het optimaliseren van een comfortabele fietspositie en het aanpakken van fietsgerelateerde blessures door wijzigingen in de fietsafstelling. Met het Retül systeem wordt de meting en de afstelling van de fiets nu wetenschappelijk ondersteund door een 3D Motion Capture-systeem. Op cruciale punten worden op het lichaam markers geplakt die herkend worden door de 3D Motion Capture camera. Met geavanceerde software wordt zeer gedetailleerd gekeken naar wijzigingen in de fietspositie. Als er details aan de fiets aangepast worden zoals de stuurbreedte, een kortere stuurpen, een breder zadel, andere inlegzolen of de zadelhoogte dan kan het effect van die aanpassingen exact gevolgd worden op een beeldscherm.


Kom deze week voor een gratis Quick Scan en maak een afspraak voor de Retül Fit


Specialized en Cube
Scholten - Fietsgoed heeft de volledige bovenverdieping ingericht voor de sportieve fietser met merken als Cube, Specialized en Koga. Met die merken heeft Scholten - Fietsgoed zich in het wielrennen en mountainbiken gespecialiseerd. Het Duitse Cube biedt een groot assortiment racefietsen en mountainbikes van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Specialized richt zich met haar racefietsen en mountainbikes vooral op de fietser die alles uit zichzelf en zijn fiets wil halen.
Het merk onderscheid zich door gebruik te maken van hoogwaardige afwerking en technische innovaties. Naast fietsen vind je er ook accessoires en fietskleding zoals van Specialized, Castelli, Nalini en Agu.


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Scholten – Fietsgoed via 038 421 73 78 of kom langs in de winkel aan de Luttekestraat 13.