Afbeelding

Schaverij Eikelboom adviseert - De nieuwe trend: visgraat en Hongaarse puntvloeren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De specialiteit van Schaverij Eikelboom is het produceren van parketvloeren in stroken, visgraat en Hongaarse Punt. Deze vloeren maken we zelf, geheel naar uw wensen.


Visgraat Parket
Breng uw interieur tot leven met een visgraat parket vloer. Massief houten visgraat vloeren zijn echte sfeermakers die te combineren zijn met elke woonstijl. Of uw inrichting nu modern of klassiek is, een visgraat vloer geeft warmte en kleur aan elke ruimte. Wie kiest voor duurzaam traditioneel parket is vele jaren verzekerd van een perfecte vloer met een bijzondere uitstraling.


Betaalbare visgraat vloeren
Behalve dat traditioneel parket erg mooi is, hebben massief houten visgraat vloeren ook uitstekende isolerende eigenschappen. U kunt er zelfs vloerverwarming onder leggen. Een vakkundig gelegde visgraat vloer is een lust voor het oog en maakt uw interieur gewoon helemaal af. Verrijk uw woonkamer met de chique, elegante uitstraling van een tijdloze visgraat vloer. Dankzij een afwerking met hardwaxolie of lak is deze visgraat vloer ook nog eens heel gemakkelijk schoon te houden.


Hongaarse punt
Een Hongaarse punt wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden. Door deze manier van leggen ziet u de lijnen over de lengte van de kamer doorlopen.
De visgraat en Hongaarse puntvloeren zijn t/m 31 december EXTRA SCHERP GEPRIJSD!


Een bezoek aan de showroom in Zwolle is natuurlijk altijd mogelijk. Ook kunt u daar gericht vragen stellen over de getoonde vloeren. Schaverij Eikelboom is gevestigd aan de Ceintuurbaan 10 in een loods schuin achter het tankstation.


Zie www.schaverij-eikelboom.nl of bel met 06-53734941

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 20 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden