Afbeelding

Het origineelste decembercadeau vindt je bij praktijk Hormoonbalans

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Praktijk Hormoonbalans is niet alleen de praktijk waar je op je plek bent voor afvallen, overgangsklachten of om te detoxen. In de praktijk worden ook de producten van de Zirbe familie verkocht. Zirbe is de koningin van de Alpen.

Het hout van de Zirbe (latijn Pinus Cembra) heeft zeer speciale eigenschappen. Deze eeuwenoude bomen groeien vlak onder de boomgrens op zo’n 1400 tot 2500 meter hoogte. Zirbehout heeft met zijn unieke etherische oliën een positieve werking op de mens, zowel op lichaam, als geest. Bij diverse instituten zijn verschillende positieve eigenschappen van het alpendennenhout wetenschappelijk aangetoond, zowel bij volwassenen als bij kinderen. (o.a. Joanneum Research Institutes Graz). Tijdens het slapen in een kamer met Zirbe vermindert bijvoorbeeld de tijd dat het lichaam nodig heeft om te herstellen. Ook daalt de hartslag met 3500 slagen per dag; dat staat gelijk aan een uur hartactiviteit per dag!

Zirbe is 100% natuurlijk. Je slikt dus niets. Het is de geur van de etherische olie van de Alpenden die een positieve invloed heeft op ons lichaam, 1 tot 3 druppeltjes olie zorgen ervoor dat u ontspannen in slaap valt en uitgeruster weer opstaat. Zirbe is dus geen slaapmiddel maar de geur brengt het lichaam tot rust. De ZirbenWürfel of Zirbenspray kan hierdoor een bijdrage leveren aan een goede nachtrust.
De gezondheidsproducten uit 100% zirbenhout van de ZirbenFamilie, zijn ook uitermate geschikt voor slaapproblemen bij kinderen.
Ook mensen met allergieën varen wel bij Zirbe vanwege antibacteriële werking.

Praktijk Hormoonbalans is trots om het enige verkooppunt in deze regio van de ZirbenFamilie in Nederland te zijn.

Op zoek naar een mooi en origineel decembercadeau?


Geef jezelf of je dierbaren die dicht bij je staan een Zirbenwürfel of de zirbenspray cadeau. Heerlijk ontspannen slapen, wie wil dat nou niet? Te koop in de praktijk of via de praktijk online. Kijk voor meer informatie over de producten van Zirbe op www.praktijkhormoonbalans.nl

Praktijk Hormoonbalans is gevestigd aan de Rondeweg 28b in IJsselmuiden.
Tel. 06-11523903
E-mail: hormoonbalance@gmail.com
www.praktijkhormoonbalans.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59