Afbeelding

Kunstgebit op maat bij Tandprothetische Praktijk de Vries

Partnerbijdrages

Tandprothetische Praktijk J.A. de Vries is al meer dan twintig jaar de specialist voor het aanmeten van kunst- en klikgebitten. Tandprotheticus Gerard van Assen levert samen met zijn team een stukje maatwerk als het om uw kunstgebit gaat.


Van Assen: “In onze kleinschalige praktijk staan kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Een goed passend kunstgebit vergt tijd en vakmanschap. Aan de titel ‘Tandprotheticus’ herkent u dan ook een paramedisch specialist en eerstelijns zorgverlener met een BIG-registratie.
Om aan de kwaliteitseisen te voldoen worden regelmatig cursussen gevolgd en wordt de praktijk regelmatig getoetst aan de ISO 9001-normering. De digitalisering in de mondzorg is in volle gang, maar er zijn nog veel verbeteringen nodig om de huidige kwaliteit te kunnen evenaren. De steggen die we gebruiken voor het klikgebit scannen en ontwerpen wij al aan aantal jaren zelf en sinds kort maken we ook gebruik van de 3Dprinter voor het maken van deelproducten.


Voor meer informatie bezoekt u de website www.kunstgebit-zwolle.nl of kunt u contact met ons opnemen via tel. 038-4235800.”


Tandprothetische Praktijk J.A. de Vries
Kerkstraat 10, Zwolle, Tel: 038 423 5800

Afbeelding
Afbeelding