Afbeelding

Helemaal tot jezelf komen met zouttherapie en floaten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na langdurig onderzoek werd vastgesteld dat het klimaat in de zoutmijnen een positieve uitwerking heeft op de gezondheid en dan met name positief voor de huid en luchtwegen. Als alternatief zijn hiervoor de kunstmatige zoutkamers ontstaan

Doel van de behandeling is je gezondheid bevorderen - door bacteriën te vernietigen - en rust te geven aan het lichaam en geest. Zouttherapie maakt gebruik van een techniek die de sfeer van zoutgrotten en zoutmijnen nabootst met een gecontroleerd therapeutisch microklimaat. In de zoutkamer van Zoutkamer Zwolle adem je geïoniseerde lucht en een natuurlijke droge zoutoplossing in die onmiddellijk wordt vervoerd tot in de kleinste luchtwegen en naar andere delen van de luchtwegen. Eenmaal daar lost het zout op en trekt het kleine onzuiverheden aan die je later ophoest of die het lichaam via de bloedbaan verlaten. In de zoutkamer wordt een uur lang medicinaal aerosol zout verneveld.

Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert en het zout heeft een antibacteriële werking. Een 100 procent natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk verminderen of voor langere tijd verdwijnen.

Dit is effectief bij problemen aan luchtwegen en huid zoals acné, allergieën, astma, bronchitis, chronische keel-, neus- en oorklachten en COPD. Ter kennismaking kan men een maand onbeperkt gebruik maken van onze zoutkamer voor slechts 65 euro.

Wat is floaten en waarom zou je het doen?

Floaten is drijven op heel zout water in een speciaal ontwikkelde floatroom, waarbij je gewichtloos bent de temperatuur gelijk is aan je huid en je zintuigen rust krijgen. Onze moderne samenleving heeft een situatie gecreëerd waarin ons zenuwstelsel constant stimulaties te verwerken heeft. Onze hersenen en ons lichaam hebben zelden gelegenheid om te ontspannen en los te komen van al deze stimulatie.

Mede als gevolg hiervan zijn er veel welvaartsziekten, meer dan een kwart van de bevolking lijdt aan pijn, angst, depressie, burn out en andere kwalen die nog worden verergerd door stress.

Floaten zorgt ervoor, dat het stresshormoon cortisol daalt, evenals de bloeddruk en dat o.a. het endorfine hormoon toeneemt evenals melatonine, wat weer invloed heeft op respectievelijk gevoel van welbehagen en de slaap.

Lichaam en geest zijn altijd op zoek naar evenwicht (=homeostase) floaten bied hiervoor de ideale omstandigheden. Tijdens de Float ben je dus even volledig “off-line” dit is de ideale manier om weer even helemaal op te laten. Maak kennis met floaten. Nu drie keer voor 89,50 euro. De aanbieding is persoonsgebonden en op te maken in twee maanden. Voor meer informatie zie www.floatenzwolle.nl of bel 038-3375589.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren