Afbeelding

Visgilde Hans Visscher gaat verbouwen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Visgilde Hans Visscher aan de Melkmarkt gaat in de periode van maandag 4 tot en met woensdag 20 maart zijn winkel grondig verbouwen. De winkel krijgt een compleet nieuwe indeling met zowel twee- als vier persoons tafels.

Daarnaast krijgt het interieur een volledige make-over, waardoor de winkel weer helemaal up-to-date is. Vanaf donderdag 21 maart staat het team van Visgilde Hans Visscher weer voor haar klanten klaar.

Alweer ruim twintig jaar is Visgilde Hans Visscher een begrip in Zwolle. Na elf jaar is de huidige uitstraling toe aan een verfrissing, vindt de visspecialist. Vanaf maandag 4 maart is het zover. Het interieur wordt aangepast en krijgt een frisse uitstraling. Om de verbouwing zo goed en voorspoedig mogelijk te laten verlopen, is de winkel gedurende de gehele verbouwing gesloten.

De klanten van Hans Visscher hoeven hun visje echter niet te missen. Alle verse vis zoals bijvoorbeeld zalm, kabeljauw en roerbakmaaltijden kan vacuüm worden verpakt. Men kan de vis thuis in de vriezer goed bewaren. Wanneer men de vis wil nuttigen, kan men die de avond van te voren uit de vriezer halen en deze rustig laten ontdooien in de koelkast. Bekijk nu het invriesvoordeel in de advertentie.

Bij sluiting van de winkel wil Visgilde Hans Visscher graag zo leeg mogelijk afsluiten. Op zaterdag 2 maart is er daarom vanaf 17.00 uur een spectaculaire leegverkoop op alle producten uit de toonbank. Wees er snel bij, want op = op, adviseert Visscher.

Op donderdag 21 maart opent Visgilde Hans Visscher haar deuren vanaf 10.00 uur en kan men als vanouds weer een visje komen kopen in de compleet vernieuwde winkel.