Afbeelding

Autobedrijf TyrePoint Zwolle wordt CarProf

Partnerbijdrages

Autobedrijf TyrePoint Zwolle is sinds deze maand CarProf. onder één landelijke formule. Eigenaar Erik Rodink: “Met CarProf zijn we in staat om op dealerniveau reparaties en onderhoud te doen aan alle merken auto’s. Of de klant nu een BMW of Volvo rijdt, wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs.”


TyrePoint Zwolle is in 2013 opgericht en uitgegroeid tot een full-service garage. Erik Rodink werd in 2015 eigenaar en breidde de werkzaamheden rondom banden en velgen uit naar een volledige werkplaats met kennis en apparatuur voor specialistische klussen. Later kwam daar onder meer een bandenhotel, schadeherstel en verhuur van skiboxen bij. Het autobedrijf werkt met een team specialisten voor particulieren en bedrijven. Erik Rodink: “Elke nieuwe klant krijgt van ons een rondleiding om kennis te maken met ons en onze werkwijze. Die openheid zit in onze DNA. Zo delen wij ook altijd vooraf de verwachte kosten.”


De voordelen van CarProf

Door zich nu aan te sluiten bij CarProf lift het autobedrijf mee op de kracht van een grote club. “Allereerst hebben we een inkoopvoordeel op automaterialen, dat scheelt uiteraard ook in de portemonnee van de klant. Een ander voordeel is de toegang tot trainingen en technische informatie, zodat onze monteurs hun vakmanschap optimaal kunnen uitvoeren.” Met CarProf kan TyrePoint Zwolle nu ook internationale pechhulp aanbieden en krijgen klanten een garantie van twee jaar op reparaties en onderdelen.”


CarProf TyrePoint Zwolle
Ceintuurbaan 34b
T: (038) 20 220 30

www.tyrepointzwolle.nl