Afbeelding

‘ Gait Rigter is straks de leukste fietsenzaak aan de mooiste fietsstraat’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Rembrandtlaan wordt momenteel flink op de schop genomen. Het wordt een fietsstraat. Tot blijdschap van fietsenzaak Gait Rigter waar men bezig is met een eigen verbouwing.


“Gait Rigter is straks de leukste fietsenzaak aan de mooiste fietsstraat van Zwolle”, zegt Adri-Jan Rigter met gevoel voor understatement. De zaak ondergaat een metamorfose. De vloer is vernieuwd en de opstelling van de fietsen en routing draagt bij aan een nog betere totaalbeleving voor de klant. Ook nieuwe verlichting zal daar aan bijdragen. Op een sfeerwand prijkt een foto van de Peperbus. Binnenkort komt er ook een foto te hangen op de sfeerwand achter de nieuwe balie met een verrassingselement.
Eigenlijk was de planning dat de verbouwing in april al gereed zou zijn. Vanwege de drukte in de winkel heeft het allemaal wat vertraging opgelopen.

“Het loopt momenteel storm qua werk”, constateert Adri-Jan Rigter. Fietsenzaak Gait Rigter is een familiebedrijf waar men terecht kan voor A-merken en waar service met hoofdletters wordt geschreven. En wat voor fietsen geldt, geldt nu zeker ook voor e-bikes. Gait Rigter adviseert graag wat een goede fiets is en welke accu is afgestemd op het verwachte gebruik. Adri-Jan Rigter: “We bieden mensen de mogelijkheid om de e-bikes uitgebreid te testen. Dat is de manier om er achter te komen of een e-bike bij je past.”


Het voorjaar is traditiegetrouw een goede periode om te kijken voor een nieuwe fiets of e-bike. Bij Gait Rigter staat graag klaar. Vanwege herinrichting van de Rembrandtlaan is die straat afgesloten en is de zaak alleen bereikbaar vanuit de Esdoornstraat.


Gait Rigter
Rembrandtlaan 70
8021 DJ Zwolle
(038) 453 15 27
www.gaitrigter.nl

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 4 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 4 uur geleden