Afbeelding

Interieurwereld krijgt Leolux Select Store en Pode Design Shop

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Interieurwereld van de Belt was het feest in het weekend van 29 tot en met 31 maart. Er werd gevierd dat Interieurwereld zich Leolux Selectstore en Pode Design Shop mag noemen.

Naast Pode designer Roderick Vos was er een vakstoffeerder van Leolux aan het werk in de winkel. Onder genot van een hapje en drankje kon iedereen rustig rondkijken of zich laten adviseren over een meubel of een compleet interieuradvies. Velen kennen Interieurwereld van het prijsbewuste Pronto Wonen Meppel, waar men de leukste meubels kan vinden voor een heel scherpe prijs en vaak ook nog uit voorraad leverbaar, of van Henders & Hazel, óf XOOON betaalbaar design, óf de stoere meubelen van By Boo en de Scandinavische VT Wonen collectie van Bodilson. De verbouwde designafdeling met merken als Rolf Benz, Bert Plantagie, Label is nu aangevuld met een Leolux Selectstore en Pode design Shop. Slechts een aantal dealers in Nederland mag zich zo noemen. Klanten zijn hier bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux staat voor hoogwaardige designmeubelen met een lange levensduur, gemaakt met oog voor mens en milieu. De kwaliteit van de meubelen blijkt in ieder detail. Ook het label Pode komt vanuit de specialisten van Leolux. Pode staat in het teken van een jeugdig design, trendy kleuren en bekledingen en zijn voorzien van een hoogwaardig Leolux comfort.

Er wordt nu hard gewerkt om een deel van de winkel te vernieuwen. In dit deel komen merken als Design on Stock en het hippe merk EYYE. Eind april is deze afdeling klaar.

Interieurwereld van de Belt

Kosterweg 9

7949 AL Rogat-Meppel

(0522) 44 13 46

www.interieurwereld.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden