Afbeelding

Ambiance Zonwering Runhaar is verhuisd naar de Popovstraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ambiance Zonwering Runhaar heeft na 22 jaar haar pand in Westenholte verruild voor een nieuwe plek aan de Popovstraat op industrieterrein Marslanden, aan de andere kant van de stad.

“De showroom is hier iets groter, de werkplaats is een stuk groter, we hebben meer ruimte om te parkeren en we zitten in industriegebied dat beter bij onze activiteiten aansluit”, somt eigenaar Rene Peeks de voordelen van de nieuwe locatie op. Na een week te zijn gesloten, is de onderneming op 2 april op de nieuwe plek heropend.

Van de Voorstraat, via Westenholte naar de Popovstraat: Ambiance Zonwering Runhaar heeft al een lange geschiedenis in Zwolle. “Op 14 april vieren we ons 85-jarig bestaan”, vertelt Peeks met gepaste trots. Zeventien jaar geleden nam hij het bedrijf over van Jan Runhaar. Hij zette de kwaliteit en service voort en hield de naam in binnen- en buitenzonwering, textieldaken, glasdaken, horren en rolluiken hoog. Ambiance Zonwering Runhaar heeft eigen monteurs om de zonwering te installeren.

Peeks: “Wij bieden een scala aan diverse soorten binnen- en buitenzonweringen waaronder terrasoverkappingen, waarmee men lekker lang buiten kan zitten. Denk verder aan lamellendaken, waarmee men door de lamellen te kantelen zelf de hoeveelheid lichtinval kan bepalen. Uiteraard hebben we zonneschermen om op het terras of balkon schaduw te creëren. Ook zijn klanten bij ons aan het juiste adres voor screens, waarmee men niet alleen de hoeveelheid lichtinval bepaalt, maar ook de warmte buiten houdt.”

De eigenaar raadt mensen aan de nieuwe showroom te bezoeken om een volledig beeld te krijgen van welke zonweringen er zoal op de markt verkrijgbaar zijn.

Ambiance Zonwering Runhaar

Popovstraat 17

8013 RK Zwolle

(038) 421 63 32.

www.runhaar.nl