Afbeelding

Schreuder B.V.: véél meer dan een loodgietersbedrijf

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Met de slogan ‘Het hele vak onder één dak’ slaat Schreuder B.V. de spijker op z’n kop. Voor de ‘oude’ Zwollenaar is de onderneming vooral bekend als ‘loodgietersbedrijf’. De service is inmiddels echter fors uitgebreid met elektrotechniek, dak- en zinkwerk, badkamers & sanitair, rioolwerk & ontstopping, groenonderhoud en service & onderhoud.


Vier generaties hebben, sinds 1898, Schreuder B.V. op de kaart gezet als allround installatietechnisch bedrijf. De directie bestaat sinds januari 2017 uit Jacques Schreuder en Raimon Westrup. Zij zijn tevens eigenaren van de onderneming en geven leiding aan een team van 35 medewerkers.
Schreuder BV is al 121 jaar een begrip in Zwolle en wijde omgeving. De allround installatietechnische werkzaamheden bestaan uit loodgieters- en cv-werkzaamheden, klimaatbeheersing, elektrotechniek en de aanleg van warmtepompinstallaties en zonnepanelen. De onderneming biedt ook vastgoed-serviceonderhoud aan. Met ‘snel schakelen’ onderscheidt Schreuder B.V. zich van de concurrentie. Particuliere klanten worden in de regel binnen een week geholpen en voor storingen staat de onderneming 24 uur per dag klaar. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk met eigen monteurs gedaan, waarbij een goede service en het motto ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’ hoog in het vaandel staan.


Installatietechniek
Schreuder B.V. staat garant voor een goed functionerende en gezonde omgeving om te wonen, zorgen, leren of werken met het ontwerp, de aanleg, de montage en het onderhoud van installaties. Denk daarbij aan klimaatbeheersing & luchtbehandeling, verwarming, gasinstallaties, oplossingen voor drinkwater- en sanitairaansluitingen, waterontharding of zonneboilers. Schreuder B.V. biedt energiezuinige en rendabele oplossingen.


Elektrotechniek
Ook voor de aanleg en het onderhoud van installaties voor elektra is Schreuder B.V. het aangewezen adres. Dan kan het gaan om een licht- , pv-panelen of krachtstroominstallatie. Maar ook voor nood- en vluchtweginstallaties, brandmeldings- en ontruimingsinstallaties, inbraakalarmen & toegangscontrolesystemen, data- & telefonienetwerken en intercomsystemen staat de onderneming voor haar klanten klaar. Voor de aanleg van energiezuinige, onderhoudsvriendelijk en duurzame ledverlichting is Schreuder B.V. het juiste adres.


Dak- en zinkwerk
Waar de service van Schreuder B.V. enorm is uitgebreid, staat het ambacht van loodgieter nog steeds hoog in het vaandel. De onderneming heeft alle vakmanschap en machines in huis en gebruikt nog immer traditionele materialen als zink, lood en koper. Met haar unieke, op maat gemaakte, zinken of koperen goten, zet Schreuder B.V. een kroon op haar renovatieprojecten. Als vanzelfsprekend zijn ook platte daken bij het bedrijf in kundige handen.

Badkamers en sanitair
Voor veel mensen mogelijk nog een verrassing, maar voor het renoveren of realiseren van de complete badkamer inclusief tegelwerk en sanitair zijn ze ook bij Schreuder B.V. aan het juiste adres. Haar vakmensen kunnen badkamers compleet renoveren, stukadoren en tegelen en voorzien van bijpassende installatie onderdelen.


Rioolwerk en rioolontstopping
Het overkomt iedereen wel eens, maar niets is vervelender dan een verstopte afvoer of leiding. De vakmensen van Schreuder B.V. lossen problemen met de afvoer- en riolering snel op. Zij draaien hun handen niet om voor onderhoud, aanleg of het verhelpen van verstop- pingen, geur- en beluchtingsproblemen.


Tuin- en groenonderhoud
Op het oog lijkt tuin- en groenonderhoud misschien een vreemde eend in de bijt. Schreuder B.V. kan echter ook zorgen voor het perfecte visitekaartje met professioneel groenonderhoud. Ze staat klaar met advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. De (bedrijfs)tuin wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo kan ook straatwerk na grondwerkzaamheden weer snel en netjes worden hersteld.


Service en onderhoud
Het professioneel onderhouden en beheren van installaties behoort ook tot de specialisaties van Schreuder B.V. Met haar service- en onderhoudscontracten levert de onderneming maatwerk waarbij het optimaal functioneren van het gebouw en de installaties voorop staat. Schreuder B.V. kan een compleet service- en onderhoudspakket leveren voor alle ge- bouwgebonden installaties. Denk daarbij aan het controleren van keerkleppen, het onderhouden van noodverlichting, cv-ketelonderhoud of het preventief schoonmaken van daken en dakgoten.


Meer weten? Neem dan contact op!

Schreuder B.V.
Curieweg 7, 8013 RA Zwolle
(038) 465 64 74
www.schreuderbv.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11