Afbeelding

Bera Home slaat vleugels uit in nieuw pand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bera Home, voorheen Bera Kozijnen, is verhuisd van de Ceintuurbaan naar de Voltastraat. Het bedrijf heeft nu veel meer ruimte, een showroom en haar assortiment uitgebreid.


“Klanten kunnen nu voor het totale plaatje hier terecht”, vertelt de tevreden eigenaar Yücel Aydin. “Waar we voorheen kozijnen leverden, zijn we nu ook hét adres voor keukens, terrasoverkappingen, zonwering en raamdecoratie. Een collega zit ook in dit pand en doet vloeren, zodat men de hele interieurinrichting hier onder één dak kan regelen.”
Klanten hebben voor alles één aanspreekpunt en het grote voordeel is dat met een strakke planning alle werkzaamheden achter elkaar geregeld kunnen worden. Aydin: “We vinden het belangrijk dat een klant bijvoorbeeld niet een week zonder keuken zit. Als de nieuwe bij ons binnenkomt, leveren we hem binnen een week en monteren we hem binnen één dag bij de klant. We geven onze monteurs ook mee: zoals je het zelf thuis wilt hebben, doe je het ook bij je klant. Bera Home onderscheidt zich vooral door prijs, kwaliteit en service.”


De zaak is als vanouds sterk ik het vervangen van kozijnen, maar biedt nu dus ook een grote keuze aan aluminium terrasoverkappingen. De mogelijkheden daarbij zijn groot, volgens Aydin. “Dat gaat van serres tot de aanbouw van complete kamers. Hetzelfde geldt voor zonwering die we hebben van screens, rolluiken tot knikarm- of uitvalschermen. Ook voor binnenzonwering zijn mensen bij ons aan het juiste adres. We hebben alles wat een huis nodig heeft.” In de moderne showroom staan zes keukens en twee terrasoverkappingen opgesteld en ook de raamdecoratie en zonweringen zijn overzichtelijk opgesteld.


Bera Home
Voltastraat 2a
8013 PM Zwolle
(038) 422 2714
www.berahome.nl