Afbeelding

Wieten Schoencomfort viert 55-jarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de actieweek van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei viert Wieten Schoencomfort haar 55-jarig bestaan. Klanten kunnen deze week profiteren van feestelijke korting.


Bij aankoop van een paar schoenen vanaf 150 euro krijgen ze 55 gulden, ofwel 25 euro, korting. En wie de speciale actiebon invult, maakt kans op een paar schoenen van topkwaliteit.
Er liggen meer dan tien paar voor de winnaars klaar. De ouders van huidig eigenaar Pieter Wieten, namen op 19 mei 1964 de schoenenzaak van Leyendekker aan de Diezerkade over. “Op deze plek worden al 119 jaar schoenen verkocht”, vertelt Wieten met gepaste trots.

Pieter Wieten kwam in 1993 bij zijn ouders in de zaak. Toen hij de winkel officieel overnam, stond er een schoenenzaak met een compleet en kwalitatief goed aanbod aan heren- en damesschoenen. Wieten: “Nog steeds zijn we helemaal ingericht op pasvorm. Onze klanten verwachten dat ook. Ik heb me eveneens sterk gemaakt voor het kroontjesdealerschap van het merk Durea: we zijn excellent dealer, tegenwoordig ook voor het herenmerk Gijs.”


De huidig eigenaar wil graag uitblinker zijn in zijn vakgebied. Dat hij daarin slaagt, blijkt wel uit het feit dat de winkel in 2016 en 2018 tot de beste vijftig schoenenzaken van Nederland behoort. “Schoenen kopen, kan overal. Kennis van zaken, de juiste hulp, de exacte wijdtes en een grote voorraad bepaalt het feestje voor de klant. Zo zijn we sterk geworden met onze collecties voor mannen en vrouwen. Dat is ons erg goed gelukt. Klanten uit de hele regio weten ons goed te vinden.”


Wieten Schoencomfort
Diezerkade 4
8021 CW Zwolle
(038) 453 51 72
www.wietenschoencomfort.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren